Primul meu aparat de igiena orala WaterPik

Primul meu aparat de igiena orala WaterPik

Primul meu aparat de igiena orala WaterPik

  • Initial sceptic la inceput, am ajuns apoi sa-l utilizez zilnic. In calatorie, acest articol este putin prea mare pentru a fi transportat in husa periutei de dinti. Insa, pentru utilizarea de acasa este foarte potrivit, si va va lua spatiu mult in baie.

Initial sceptic la inceput, am ajuns apoi sa-l utilizez zilnic.

In calatorie, acest articol este putin prea mare pentru a fi transportat in husa periutei de dinti. Insa, pentru utilizarea de acasa este foarte potrivit, si va va lua spatiu mult in baie.

Este mai eficient decat ata dentara sau periuta electrica, si nu mai putin important - mai placut in utilizare, cu conditia sa va familiarizati cu butoanele sale ON/OFF. Este nevoie de putina practica pentru a utiliza acest aparat, deoarece stropii de apa vor forma o mica fantana arteziana in baia dumneavoastra, in cazul in care aparatul nu este pozitionat corect in vederea utilizarii. Dupa cateva incercari veti stapani insa fara probleme comenzile sale.

Jetul de apa impresioneaza prin puterea sa, iar capacul superior este foarte practic cu capacitatea sa de stocare a accesoriilor. Rezervorul este suficient de mare pentru utilizarea aparatului timp de cca 1 1/2 min. Este important pentru utilizarea corecta a aparatului sa va asigurati ca rezervorul este asezat bine, deoarece valva moale care retine apa in rezervor in momentul detasarii acestuia de pompa, are scurgeri minime, acest lucru fiind rezolvat de indata ce rezervorul este pozitionat corect. Este recomandat, in vederea unei experiente placute, folosirea apei calde / caldute in rezervor. Puteti de asemenea, adauga apa de gura in combinatie cu apa sau integral - contribuie la senzatia placuta de curatenie dupa utilizare.

Aparatul functioneaza foarte bine la curatarea particulelor de alimente ascunse in zonele greu accesibile ale gurii. Setarile pentru presiune sunt binevenite. Am utilizat in mod normal setarea 6. Setarea 10 este putin prea puternica. 

Am avut mult timp de suferit de pe urma sangerarii gingiilor. Am folosit ata dentara in fiecare zi, dar nu ajuta prea mult. A fost asa de rau la un moment dat, incat medicul meu a sugerat ca am nevoie de o curatare la fiecare 3 luni. Nici asta nu a ajutat prea mult, sangerarile nu s-au oprit. Bolile gingiilor sunt groaznice si provoaca boli de inima, diabet si alte probleme de sanatate. Dupa cercetarea internetului, am cumparat in cele din urma acest aparat "Waterpik", si l-am folosit dupa ce mi-am periat dintii si am folosit ata dentara.  Dupa cca  2 saptamani de utilizare, sangerarea gingiilor mele s-a oprit in mod miraculos. Am revenit  de curand la dentistul meu acum cateva saptamani si a fost surprins ca, in timpul sesiunilor de curatare, gingiile nu mai sangerau ca inainte. Dupa examinare a spus ca nu sunt acumulari de placa bacteriana sau tartru si nu e nevoie de o sedinta de curatare. A presupus, de asemenea, ca am fost in ultima vreme extrem de constient cu igiena orala, insa i-am zis ca e vorba de un nou regim, care implica utilizarea Waterpik-ului de cca trei saptamani.

Acest aparat va face placut ritualul zilnic de curatare a dintilor. Puteti  ajunge cu usurinta la fiecare dinte, si are accesorii multiple de utilizare diferita. In general, curatarea corecta a dintilor este un factor esential in mentinerea sanatatii orale si nu exista o modalitate mai buna de a realiza acest lucru decat cu Waterpik, in opinia mea.

autor:  desprecopii.com Toate drepturile rezervate (c) 2012

Stomatologie

Despre bolile contagioase ale copilariei, cititi neaparat:

Va recomandam sa mai cititi si: Sanatatea familiei (lucruri care ne privesc pe toti)

Daca va intereseaza ce mancati, trebuie sa cititi articolele de laFamilia Verde (interesata de problemele si dilemele ecologice ale prezentului)

 Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC

Bolile copilului

  • Otita la copil 
  • Oreionul la copil 
  • Rubeola 
  • Alergiile 
  • Viermi si paraziti
  • Anemia la copil 
  • Varicela sau varsatul de vant 
  • Enurezisul sau cand copilul  face pipi pe el" 
  • Meningita la copil 
  • Pojarul (rujeola) la copil 
  • Rahitismul la copil 
  • Obezitatea la copil 
  • Apendicita la copil 
  • Pneumonia la copil
  • ADHD-ul la copil (deficit de atentie/ hiperactivitate impulsivitate)
  • Conjunctivita la copil 

    Toate bolile copilului aici >


  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII