Lipsa calciului: o boala a copilariei cu consecinte la maturitate | Comentarii articol
21/6/2018
Comenteaza / Pune o intrebare
✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️
Subiecte tratate:
Tema:
Ultimile 19 comentarii
Multumesc pentru raspunsul tau, Mihaela. Pentru mine ramane totusi controversata aceasta chestiune, cam la fel ca si cu Zymafluorul. Probabil ca timpul le va dezlega pe toate, dar doresc din tot sufletul ca bebelusii nostri sa nu aiba de suferit in nici un fel...nu spun mai mult, ca nu vreau sa "cobesc". Oricum, ma voi "update-ta" periodic pe aceasta tema. Multa sanatatae.
Draga Vilma, am uitat sa-ti spun ca de regula suplimentul de calciu se mai da si copiilor perfect sanatosi, dar care sunt mai mari(adica mai dezvoltati) sau daca au inregistrat cresteri bruste in lungime.
Draga Vilma, asta depinde de mama si copil.Numai doctorul este in masura sa-ti recomande supliment de calciu. Eu insa am o vecina al carei copil, alaptat la san fiind, a facut rahitism, se pare ca laptele ei nu era suficient. dar ea nu s-a informat. tu esti o mamica inteleapta si asa ceva nu ti se va intampla. daca doctorul ti-a recomandat si ai incredere in el, daicalciu.
Este necesar ca in primul an de viata, daca copilul este alimentat la san, sa primeasca calciu suplimentar, in conditiile in care profilaxia rahitismului s-a facut cu 1 pana la 3 picaturi de vitamina D2 zilnic?
Scrie un comentariu