E-urile din mancarea copiilor nostri | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 42 comentarii

  1. Lavinia Chiriac
    Lavinia Chiriactrimis la 8/2/2004

    Intradevar un articol foarte bun, dar ce sa le mai dai copiilor sa manance sau chiar noi oameni mari ce sa mai mancam , in conditiile in care nici macar de fructele si legumele cumparate nu mai suntem siguri ?

    Raspunde la acest comentariu
  2. Ariadna
    Ariadnatrimis la 4/12/2003

    Pentru ca, dupa cum vedem nu se ia nici un fel de masura in privinta E-urilor otravitoare , ca noi care aflam de pe internet sa spunem prietenilor nostri si , in acelasi timp, sa ne educam copiii sa nu-si mai doreasca sa bea sau sa manance aceste alimente care contin E-uri. Ester destul de complicat cu copiii mici de 2-3 ani dar cu rabdare se poate. Poate asa comunicarea noastra ca parinti se imbunatateste. Este bine ca sa atragem atentia si sa nu ne mai temem atat ca nu este nimic de facut. totul incepe de la putin. Si pitin cate putin, constant devine mult. Sa avem speranta si sa contribuim asa cum putem fiecare dintre noi. Foarte bun articolul si documentat. Multumesc.Sa fiti si sa fim binecuvantati de bunul Dumnezeu.

    Raspunde la acest comentariu
  3. timofanovici malina
    timofanovici malinatrimis la 12/6/2003

    Ar trebui deschise in toate orasele magazine cu produse naturale,cu preturi accesibile.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Chivu Cristina
    Chivu Cristinatrimis la 12/3/2003

    Exista posibilitatea ca vreo asociatie neguvernamentala sa propuna si sa sustina modificari de legislatie(eventual ceva pe baza de semnaturi - cam cum a facut Basescu in Bucuresti) ?

    Raspunde la acest comentariu
  5. Monica
    Monicatrimis la 20/2/2003

    Articolul contine cuvinte ca "otravuri", "bombardamente chimice" si "criminal". Oare nu se poate face nimic pentru ca autoritatile sa interzica mai repede aceste otravuri? Eu as vrea sa fac ceva, dar nu stiu cum. Stie cineva? APC ar trebui sa foloseasca mediile de informare pentru ca toata lumea sa stie ce se intampla. Ar fi bine sa putem avea acces si la alte studii si rezultate ale APC din Romania. Va dati seama ce mananca cei care frecventeaza Mc Donald's?

    Raspunde la acest comentariu
  6. roxana
    roxanatrimis la 24/12/2002

    foarte bun articolul.Dupa parerea mea ar trebui sa se faca o educatie intensiva populatiei pe aceasta tema.Poate nu toata lumea stie de aceste efecte ale E-urilor foarte daunatoare in timp.Consecinta nu se vede pe moment , dar daca privim in ansamblu,o sa vedem cresterea masiva a bolnavilor de cancer.

    Raspunde la acest comentariu
  7. trimis la 9/10/2002

    Ca in toate aspectele vietii este dificil sa discerni binele de rau. Trebuie ca fiecare dintre parintii sa gaseasca acel "echilibru" care se potriveste pentru copilul nostru, facand talent de toata stiinta, priceperea, experienta noastra si a celor din jur..., asta din cauza ca civilizatia umana cu cit este mai avansata are ingerinte tot mai mare asupra naturii, deci si a hranei, care oricit de naturala ii spune e departe de acest deziderat. Ma scuzati daca am fost prea "ermetic" sau plictisitor. s.c.

    Raspunde la acest comentariu
  8. Grecu Dana
    Grecu Danatrimis la 18/9/2002

    Nu inteleg nimic... cu ce hranim copilasii nostri e plin cu e-uri! Dar ce sa le dam sa manince daca tot in jur e plin cu otravuri? In caz de sa imbolnaveste cu ce sa tratam copilul daca medicamentele contin aceste e-uri care provoaca diferite boli ca asma, cancer si alte de felul asta. Cred ca ar trebui sa ne dati un sfat noua mamicilor cum am pute sa ne protejam familia. Ce am putea sa mincam cu ce sa ne tratam noi si copilasii dragi.

    Raspunde la acest comentariu
  9. vilma
    vilmatrimis la 24/4/2002

    Draga Cami, eu nu mai cred ca Santalul sau alt suc este 100% natural pentru ca m-am dumirit asupra unui aspect: orice denumire care urmeaza dupa concentratia de suc de fruct inscrisa pe eticheta inseamna un adaos chimic care este periculos atunci cand consumam in exces produsul respectiv sau pe timp indelungat.

    Raspunde la acest comentariu
  10. cami
    camitrimis la 24/4/2002

    Articolul spune ce sa nu mincam. Intrebarea este daca se poate face o lista cu ce sa mincam. Daca pe cutia de suc sau de lapte nu e scris vre-un E inseamna ca produsul este sigur? Sau se si omite cu bunastiinta? De exemplu sucul Santal pe care scrie 100% fructe este chiar asa? Dar laptele Dorna? Ce ne sfatuiti sa mincam?

    Raspunde la acest comentariu
  11. Cristina
    Cristinatrimis la 10/4/2002

    Draga Dorina Din pacate, si taranii nostri folosesc o gramada de pesticide pentru zarzavaturi si fructe. De exemplu, stiu sigur ca folosesc nu stiu ce substante pentru a "inrosi" rosiile mai devreme - stim cu totii ca sunt mai scumpe la inceputul sezonului. Asa ca .. se pare ca mancam tot felul de porcarii!

    Raspunde la acest comentariu
  12. Dorina Droj
    Dorina Drojtrimis la 16/4/2002

    Trebuie sa se faca ceva in privinta asta,si cat mai repede .Nu mai putem fi siguri decat pe produsele din piata de la tarani.APC ar trebui sa ne protejeze cu adevarat.Trebuie sa se interzica si in tara noastra utilizarea acestor E-uri pe scara atat de larga ,iar din produsele destinate copiilor sa fie eliminate pe cat posibil.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: