Greșeli în alăptare: crezi că toată speranța este pierdută și nu ceri ajutor
Este normal ca o proaspăta mămică să facă la un moment dat greșeala de a crede că orice speranță este pierdută doar pentru că alăptarea nu a mers așa cum a fost planificata și a trebuit să completeze cu lapte formulă.
Nu uita ca poți rezolva orice, cu sprijinul adecvat. Așadar, contactează o consultanta în alăptare iar aceasta te va ghida printr-o serie de sfaturi corecte si potrivite pentru a de depasi.
vei citi:
Nu-ți pierde speranța, dragă mami!
Alte greșeli care le poate face mami în alăptarea bebelușului
Ghid de alaptare
Specialistele in alăptare: consultantele cu certificat internațional pentru lactație din Romania
Nu-ți pierde speranța, dragă mami!
A produce lapte pentru bebelus este natural, dar alăptarea este un proces complex și nu apare în mod natural la unele mamici și bebelușii lor. Deci, dacă ai probleme cu alăptarea - de pilda bebelușul nu se ataseaza corect, nu prinde bine mamelonul, ai dureri în timpul alăptării - nu trebuie să rezolvi singură problema.
Poți rezolva orice, cu sprijinul adecvat. Așadar, contactează o consultanta în alăptare iar aceasta te va ghida printr-o serie de sfaturi corecte si potrivite pentru a de depasi.
Mai important, cere ajutor pentru rezolvarea sarcinile zilnice, astfel încât să te poți concentra asupra alăptării și recuperării postpartum.
„Greșelile fac parte din creșterea copilului, inclusiv alăptarea. Din pacate, in Romania - mamicile fac tot ce pot în cadrul unui sistem care, în general, nu susține alăptarea. Acestea fiind spuse, daca ai probleme cu alaptarea, nu aștepta, cere ajutorul unui consultant calificat în alăptare".
Cere ajutorul aici - Specialistele in alaptare din Romania, cu certificare internationala. - spune Mirela Popescu - redactor sef Desprecopii.
Alte greșeli care le poate face mami în alăptarea bebelușului
Greșeli în alăptare: a nu da importanță durerii
Greșeli în alăptare: eliminarea inutilă a diverselor alimente din propria alimentație
Greșeli în alăptare: crezi că atașarea este mai importantă decât poziția bebelușului
Greșeli în alăptare: Programarea sesiunilor de alăptare la ceas
Greșeli în alăptare: nu continui să iei vitamine prenatale
Greșeli în alăptare: te gândești că bebelușul nu primește suficient lapte
Ghid de alaptare
Desprecopii este un site dedicat alaptarii, care contine informatii indepedente si ne-influentate de nici un interes comercial - care are un ghid complet si independent al alaptarii.
Nu suntem patetici si nu consideram ca alaptarea trebuie sa fie un chin pentru mamica desi ii dam oate sfaturile necesare pentru a putea depasi obstacolele pe care le poate avea la inceput. Recomandam sa cititi: Despre stresul primelor zile de alaptare
Citeste toate informatiile de la aceasta sectiune dedicata Alaptarii! Citeste si forumul special Alaptarea de la A la Z - vei intalni acolo mamici ca tine care au intrebari si raspunsuri despre alaptare.
Te asteptam pe forumul special dedicat alaptarii - unde vei gasi mii de intrebari si raspunsuri despre perioada alaptarii: ALAPTAREA BEBELUSULUI
Daca ai probleme cu alaptarea, te asteptam pe si pe grupul nostru secret de pe Facebook: Alaptarea cu dragoste
Specialistele in alăptare: consultantele cu certificat internațional pentru lactație din Romania
Alaptarea bebelusului este departe de a fi cel mai simplu lucru din lume. Multe mamici de bebelusi se confrunta cu probleme in timpul alaptarii. Multe din ele renunta la alaptare tocmai din lipsa unui suport adecvat si practic. Desi pe Desprecopii puteti gasi tone de sfaturi scrise, uneori sfatul unei consultante in alaptare este mai potrivit si mai eficient.
Si tocmai pentru ca stim cat de mult conteaza sfaturile unui specialist - va facem cunostinta cu Specialistele in alaptare din Romania, cu certificare internationala.
Atasarea corecta la san a bebelusului (video)
Atasarea corecta la san este esentiala pentru o alaptare de succes.
Bebelusii se nasc cu reflexul de supt, activitate pe care o intreprind cu mare placere inca din perioada intrauterina. Primul alaptat dupa nastere este un moment unic si minunat – incepe speciala interactiune sincrona dintre dumneavoastra, prospata mamica, si minunea pe care ati asteptat-o noua luni. Mai departe >>
Ad-Extra3:
Despre alăptare si provocarile sale mai poti citi:
Cele mai mari provocari ale alaptarii
5 probleme in alaptare si solutii pentru rezolvarea lor
Angorjarea sanilor este una din problemele alaptarii: cauze si ce e de facut
De ce mamicile din Romania nu sunt corect informate cu privire la alaptare
autor:Desprecopii.com - toate drepturile rezervate (c) 2021
Ad-Extra3:
Ce sentimente ti-a produs acest articol?
Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!
Scrie un comentariu
Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII