Pomparea laptelui matern: când bebelușul începe să doarmă toată noaptea - iată ce trebuie să știi

Pomparea laptelui matern -  cand bebelusul incepe sa doarma toata noaptea - iata ce trebuie sa stii

Pomparea laptelui matern: când bebelușul începe să doarmă toată noaptea - iată ce trebuie să știi

Când bebelușul incepe să doarmă toată noaptea, trebuie ca mami să se trezească și sa iși pompeze sanii? In mod normal, corpul mamei va primi semnalul de a încetini producția de lapte în timpul nopții, pentru a-i permite mamei să se odihneasca. Cu toate acestea, unele mame consideră că perioadele lungi de somn fără a scoate laptele din sâni le poate reduce cantitatea de lapte.

Odată ce bebelușul începe să doarmă toată noaptea, urmărește cu atenție producția de lapte. Dacă observi că oferta de lapte scade în mod semnificativ, ar trebui să pompezi noaptea pentru a crește oferta.

vei citi:
Trebuie să mă trezesc noaptea și să pompez?
Dormi și tu cu bebe noaptea
Angorjarea sânilor este una din problemele alăptarii
Despre pomparea laptelui matern citeste si:

Trebuie să mă trezesc noaptea și să pompez?

Poate uneori. Într-o lume perfectă a alăptării, corpul tău va primi semnalul de a încetini producția de lapte în timpul nopții, pentru a-ți permite să te odihnești.

Cu toate acestea, unele mame consideră că perioadele lungi de somn fără a scoate laptele din sâni le poate reduce cantitatea de lapte. Odată ce bebelușul începe să doarmă toată noaptea, urmărește cu atenție producția de lapte. Dacă observi că oferta de lapte scade în mod semnificativ, ar trebui să pompezi noaptea pentru a crește oferta.

Dormi și tu cu bebe noaptea

Secretul încrederii în aprovizionarea cu lapte matern se reflectă în cererea bebelușului. Alăptarea pe timp de noapte va începe să devină mai puțin frecventă și va dura mai puțin timp pe măsură ce copilul crește. În cele din urmă, bebelușul tău va începe să doarmă toată noaptea. Când se întâmplă acel moment miraculos, bucură-te de acel somn prețios - dacă te simți confortanil din cauza sânilor.

Când bebelușul doarme toată noaptea, nu mai trebuie să pompezi laptele în mijlocul nopții. În acest moment, bebelușul suge suficient în timpul zilei pentru o creștere adecvată în greutate și, prin urmare, corpul tău va menține o producție adecvată de lapte pe tot parcursul zilei.

Angorjarea sânilor este una din problemele alăptarii

Unele mame pot suferi din cauza angorjarii sânilor, deoarece aceștia nu vor mai fi goliți pe timpul nopții dacă bebelușul doarme. Însă nu toate noile mămici au problema angorjarii sânilor. Unele femei vor simți sănii ușor umflați, în timp ce altele vor vedea cum sănii li se măresc foarte mult și devin dureroși. Cum poți să diminuezi disconfortul sânilor angorjați? Mai departe>>

Despre pomparea laptelui matern citeste si:

3 motive ESENȚIALE pentru pomparea laptelui matern

Pomparea laptelui matern: în cât timp se golesc sânii?

Pomparea laptelui matern: cat de des se pompeaza laptele cand esti departe de bebelus

Pomparea laptelui matern: când trebuie să incep pomparea laptelui matern - ne intreabă mămicile

Pomparea laptelui matern: trebuie să am o provizie de lapte matern la congelator?

Pomparea laptelui matern: cel mai bun mod de a păstra laptele matern

Ad-Extra3:

De ce trebuie să pompez lapte matern? Cum mă ajuta?

Nu trebuie să pompezi lapte matern decât dacă acest lucru se încadrează în obiectivele / stilul tău de viață. Cu toate acestea, există multe motive pentru care o mamă poate alege / trebuie să pompeze. Mai departe>>

 

Ghid de alaptare 

Desprecopii este un site dedicat alaptarii, care contine informatii indepedente si ne-influentate de nici un interes comercial - care are un ghid complet si independent al alaptarii. 

Nu suntem patetici si nu consideram ca alaptarea trebuie sa fie un chin pentru mamica desi ii dam oate sfaturile necesare pentru a putea depasi obstacolele pe care le poate avea la inceput. Recomandam sa cititi: Despre stresul primelor zile de alaptare 

Citeste toate informatiile de la aceasta sectiune dedicata Alaptarii! Citeste si forumul special Alaptarea bebelusului - vei intalni acolo mamici ca tine care au intrebari si raspunsuri despre alaptare.

Te asteptam pe forumul special dedicat alaptarii - unde vei gasi mii de intrebari si raspunsuri despre perioada alaptarii: ALAPTAREA BEBELUSULUI  

Daca ai probleme cu alaptarea, te asteptam pe si pe grupul nostru secret de pe Facebook: Alaptarea cu dragoste.

Ad-Extra3:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII