Bebelusul tip MOROCANILA

Bebelusul tip MOROCANILA

Bebelusul tip MOROCANILA

Lui Bebe Morocanilă i se mai spune Bebelușul Dificil pentru ca este, incă din bebelusie un copil cu atitudine de sef.

Parafrazand un pic, biberonul (sau sanul lui mami) este doar pe jumatate plin si pentru asta, face ca toata lumea din jurul sau sa afle acest lucru. Si cum altffel decat plangand?

veti citi:
Lui Morocanilă i se mai spune Bebelusul Dificil
Cand bebelusul plange si iar plange
Cele 5 feluri de bebelusi
Despre educatie si temperamentul bebelusului

Lui Morocanilă i se mai spune Bebelusul Dificil pentru că este, inca din bebelusie un copil cu atitudine.

Parafrazand un pic, biberonul sau este doar pe jumatate plin si pentru asta, face ca toata lumea din jurul sau sa afle acest lucru.

Lui Bebe Morocanila nu ii plac schimbarile si este foarte usor frustrat,  de aceea este recordman la plansuri si chiote. Nici prin gand nu ii trece sa doarma toata noaptea si, pentru ca isi domina deja parintii, Mami si Tati se cam tem sa isi impuna punctul de vedere.

Trecerea de la o activitate la alta e dificila si se impune cu greu. Viitoare profesii de succes? Ar putea fi un avocat care devine spaima fiecarui judecator si care zgaltie din temelii orice tribunal. Bun de erou de roman de actiune:) Intr-adevar, ar putea fi foarte plin de succes mai tarziu in viata, dar si foarte intimidant si plin de sine.

Citeste si Personalitatea bebelușului incepe să se arate incă dinainte de a vorbi

Cand bebelusul plange si iar plange

Bebelusul plange si iar plange. Iar totul incepe si ia amploare cand copilul implineste 3 saptamani: seara de seara aceleasi "urlete". Medicii pediatri spun ca de vina ar fi colicile. Dar, in majoritatea cazurilor, nu durerile de burta sunt cele care determina nesfarsitele ore de plans seara.

Peste tot in lume, bebelusii sanatosi tipa seara cat ii tin puterile. Si continua sa tipe in ciuda tuturor tentativelor parintilor de a-i linisti. Inainte sa implineasca 2 saptamani nu se pune atat de acut aceasta problema. Dar tipetele vor incepe, vor lua amploare si vor atinge punctul culminant in saptamana a sasea.

Care este totusi motivul acestor ore de plans? Cum ii usuram suferinta? Iata sfatul de la Desprecopii si al celebrului medic pediatru specialist in plansul bebelusilor - Brazelton: De ce plange bebelusul: motive si sfaturi

Cele 5 feluri de bebelusi:

Somnorila

Morocanila (suntem aici)

Fericila

Prudentila

Stranutila

Mai multe detalii aici.

Tu ce fel de bebelus ai? Lasa-ne un mesaj la comentarii sau povesteste-ne pe forum.

Despre educatie si temperamentul bebelusului, merita sa citesti si:

Stii sa interpretezi plansul bebelusului ? Fa acest TEST si vei afla
Bebelusii disting prietenii de dusmani de la varsta de 9 luni
Etape esentiale de dezvoltare a creierului unui bebelus
Cele 5 tipuri de temperamente ale bebelusilor
Este personalitatea copilului stabilita la nastere?
Ce e în mintea copilasului tãu 
Creierul bebelusului si legatura perfecta cu lumea
Despre rasfat...

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Vei avea acces gratuit la o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată.

Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

 autor: redactor Milena Sadova, redactor Desprecopii  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2021

Ad-Extra3:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII