Comentarii la articole

Comentarii la articole

Comentarii la articole

  • In aceasta pagina gasiti toate observatiile voastre la diverse articole din site-ul nostru.

     

    Ele nu sunt grupate pe articole ci ordonate in functie de data trimiterii.

     

    Daca doriti sa vedeti lista unui anume articol, urmati "linkul" cu numele articolului si - in pagina articolului - apasati pe "Lista de discutii pe aceasta tema"!

Cauta in comentarii

Puteti sa folositi formularul de mai jos si tipul de sortare pentru a accesa comentariile la articole

 

Sortati dupa data!

Nr. Comentarii: 18394

  1. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Rodica | 24.12.2006 13:31:15

    Astazi am descoperit acest sait si sunt foarte multumita. Nu atrageam atentie la aditivii alimentari pana cand intr-o zi fiul meu Sorin, elev in clasa I-a nu mi-a explicat totul despre ei. Informatia de pe sait ma-u convins totalmente de pericolul ce provinde din alimente. Este foarte important ce concumam, deaceea recomand latoti sa consume produse alimentare naturale. Multumesc!

    Mergi la articol
  2. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Mugurel Radulescu | 13.11.2006 14:02:16

    Stimati cititori,Lucrand pentru o companie care produce bauturi racoritoare, ma pot pronunta in cunostiinta de cauza. Ceea ce se omite din foarte multe comentarii, chiar ale unor persoane cu studii de specialitate, este ca e-urlie sunt substante admise legal in legislatia europeana si romaneasca. De altfel, nici pe acest site nu este precizat fara echivoc acest fapt; in aceste conditii, inteleg surprinderea unor participanti la dezbatere.Procesul de aprobare a

    Mergi la articol
  3. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: georgiana | 24.08.2006 17:28:22

    parerea mea este ca inca se manaca sanatos in romania fata de alte tari,de exemplu legumele si fructele din tara noastra sunt mult mai gustoase decat in usa.

    Mergi la articol
  4. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: ella.o. | 10.02.2006 17:50:54

    cand am aflat de e-uri acum cativa ani,am fost socata.cum este permis asa ceva?atunci am aflat ca margarina,un produs consumat zilnic in familia mea,si mustarul sunt cancerigene.cum te poti feri de toate e-urile dupa ce atatia ani te-ai obisnuit cu alimentele astea?...mai ales dulciuri si sucuri.

    Mergi la articol
  5. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: george | 15.01.2006 12:22:54

    interesant site.il citesc si cred ca multe lucruri sunt adevarate.nota este maxima 10

    Mergi la articol
  6. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: ciapsa maia | 27.11.2005 19:21:06

    tocmai am descoperit acest site si sunt foarte incantata,nota zece.in ceea ce priveste e-urile,fetita mea are aproape 2 ani si o alimentatie foarte sanatoasa,pe care ma chinui sa o mentin si este foarte greu.spun ca ma chinui deoarece ne intalnim zilnic cu aceste produse,,otravitoare

    Mergi la articol
  7. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Gabi | 03.10.2005 23:30:14

    Ar trebui puse afise prin orase cu acesti aditivi si cu efectele nocive pe care il au asupra sanatatii omului.Majoritate oamenilor nu stiu prea multe despre

    Mergi la articol
  8. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Roxana | 13.06.2005

    Indradevar multe E-uri. In privinta sucurilor, indiferent cat ar scrie ca este 100% natural (desi ma indoiesc), eu cred ca totusi mai sigur este cel facut in casa. Incercati sa faceti suc acasa, apoi gasiti o metoda de conservare pentru cateva luni. Se poate? Nu. Deci 100% natural nu cred ca exista. Iaurtul facut acasa este si el cel mai sigur. Este greu, multa munca in bucataerie, dar este sigur. Cred eu!

    Mergi la articol
  9. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: crina | 03.06.2005

    ce ne facem cu produsele pe care nu a apare din ce este facut. ex : iaurtul Dannone - Actimel - care este f. scump si beneficiaza de f. multa reclama, cum ca ar fi extrem de sanatos. Mai sunt deasemenea si alte produse pe care nu este evidentiat nici un "E" cu toate ca am inteles ca nu toate dauneaza, asta inseamna ca sunt 100% naturale ? Nu cred.

    Mergi la articol
  10. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Balaban Radu | 21.04.2005

    ce ma intriga in acest moment este "razboiul"pornit impotriva "e"-urilor.are cineva cunostiinte de cat timp sunt folosite si unde? este doar o pura curiozitate,este clar ca mancarea proaspata este teoretic mai "sanatoasa"dar si asta depinde de:ce ingrasaminte au fost folosite,ce hormoni de crestere sunt folositi la dieta anumalelor etc,este simplu sa dam cu parul dar sa nu uitam ca e-urile chiar daca sunt "nocive" lipsa lor ar face ca varietatea alimentelor conservate sa fie mult redusa,Hrana ecologica este cea mai buna dar preturile sunt prohibitive datorita preturilor ridicate de productie,nefolosirea ingrasamintelor scade productivitatea fapt ce se reflecta in pret.Constructiv ar fi sa se gaseasca soluti la inlocuirea e-urilor cu alt tip de ...conservant etc nu de alta dar nu stiu cati din romania isi pot permite sa dea 15 usd pe o friptura de carne de vita ecologica.

    Mergi la articol
  11. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: balaban radu | 12.12.2004

    In ziua de astazi e-urile se gasesc aproape in orice.Cea mai buna hrana este hrana proaspata.

    Mergi la articol
  12. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: flavian | 25.08.2004

    sunt foarte bucuros pentru ca incep sa gasesc din ce in ce mai multe articole despre alimentatia sanatoasa pe care ar trebui sa o avem cu totii. ar trebui continuat tot asa intrucat domeniul este nu numai vast dar este si VITAL.

    Mergi la articol
  13. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Lavinia Chiriac | 08.02.2004

    Intradevar un articol foarte bun, dar ce sa le mai dai copiilor sa manance sau chiar noi oameni mari ce sa mai mancam , in conditiile in care nici macar de fructele si legumele cumparate nu mai suntem siguri ?

    Mergi la articol
  14. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Ariadna | 04.12.2003

    Pentru ca, dupa cum vedem nu se ia nici un fel de masura in privinta E-urilor otravitoare , ca noi care aflam de pe internet sa spunem prietenilor nostri si , in acelasi timp, sa ne educam copiii sa nu-si mai doreasca sa bea sau sa manance aceste alimente care contin E-uri. Ester destul de complicat cu copiii mici de 2-3 ani dar cu rabdare se poate. Poate asa comunicarea noastra ca parinti se imbunatateste. Este bine ca sa atragem atentia si sa nu ne mai temem atat ca nu este nimic de facut. totul incepe de la putin. Si pitin cate putin, constant devine mult. Sa avem speranta si sa contribuim asa cum putem fiecare dintre noi. Foarte bun articolul si documentat. Multumesc.Sa fiti si sa fim binecuvantati de bunul Dumnezeu.

    Mergi la articol
  15. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: timofanovici malina | 12.06.2003

    Ar trebui deschise in toate orasele magazine cu produse naturale,cu preturi accesibile.

    Mergi la articol
  16. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Chivu Cristina | 12.03.2003

    Exista posibilitatea ca vreo asociatie neguvernamentala sa propuna si sa sustina modificari de legislatie(eventual ceva pe baza de semnaturi - cam cum a facut Basescu in Bucuresti) ?

    Mergi la articol
  17. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Monica | 20.02.2003

    Articolul contine cuvinte ca "otravuri", "bombardamente chimice" si "criminal". Oare nu se poate face nimic pentru ca autoritatile sa interzica mai repede aceste otravuri? Eu as vrea sa fac ceva, dar nu stiu cum. Stie cineva? APC ar trebui sa foloseasca mediile de informare pentru ca toata lumea sa stie ce se intampla. Ar fi bine sa putem avea acces si la alte studii si rezultate ale APC din Romania. Va dati seama ce mananca cei care frecventeaza Mc Donald's?

    Mergi la articol
  18. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: roxana | 24.12.2002

    foarte bun articolul.Dupa parerea mea ar trebui sa se faca o educatie intensiva populatiei pe aceasta tema.Poate nu toata lumea stie de aceste efecte ale E-urilor foarte daunatoare in timp.Consecinta nu se vede pe moment , dar daca privim in ansamblu,o sa vedem cresterea masiva a bolnavilor de cancer.

    Mergi la articol
  19. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: | 09.10.2002

    Ca in toate aspectele vietii este dificil sa discerni binele de rau. Trebuie ca fiecare dintre parintii sa gaseasca acel "echilibru" care se potriveste pentru copilul nostru, facand talent de toata stiinta, priceperea, experienta noastra si a celor din jur..., asta din cauza ca civilizatia umana cu cit este mai avansata are ingerinte tot mai mare asupra naturii, deci si a hranei, care oricit de naturala ii spune e departe de acest deziderat. Ma scuzati daca am fost prea "ermetic" sau plictisitor. s.c.

    Mergi la articol
  20. Articol: E-urile din mancarea copiilor nostriscris de: Grecu Dana | 18.09.2002

    Nu inteleg nimic... cu ce hranim copilasii nostri e plin cu e-uri! Dar ce sa le dam sa manince daca tot in jur e plin cu otravuri? In caz de sa imbolnaveste cu ce sa tratam copilul daca medicamentele contin aceste e-uri care provoaca diferite boli ca asma, cancer si alte de felul asta. Cred ca ar trebui sa ne dati un sfat noua mamicilor cum am pute sa ne protejam familia. Ce am putea sa mincam cu ce sa ne tratam noi si copilasii dragi.

    Mergi la articol

Output "
"

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII