Comentarii la articole
0 | 7/2/2023

Comentarii la articole
-
In aceasta pagina gasiti toate observatiile voastre la diverse articole din site-ul nostru.
Ele nu sunt grupate pe articole ci ordonate in functie de data trimiterii.
Daca doriti sa vedeti lista unui anume articol, urmati "linkul" cu numele articolului si - in pagina articolului - apasati pe "Lista de discutii pe aceasta tema"!
Cauta in comentarii
Puteti sa folositi formularul de mai jos si tipul de sortare pentru a accesa comentariile la articole
Sortati dupa data!
Nr. Comentarii: 18394
Output "
"
✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️
Subiecte tratate:
Tema:
Comentarii vizitatori
Citeste toate comentariileCe sentimente ti-a produs acest articol?
Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!
Scrie un comentariu
Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII
este recomandat ca bebelusii sa fie tunsi de la 18 luni, daca parul este deja mare sau 24 luni, iar apoi se tund varfurile cca.1-2 cm. scalpul lor trece prin anumite procese de aceea este astfel indicat.
chiar daca e contrast, se poate ca un copil cu genele si sprancenele negre sa fie blond (cunosc o fetita de 4 ani in acest fej). argumentele nebazate pe cercetari sau din realitate nu-si au rostul.
Nu este deloc adevarat ca daca tunzi copilul nr. 0 sau 1 i se indeseste parul!Este o falsa parere, ba mai mult ramine si copilul traumatizat (mai ales daca este fetita).Copilul seamana cu cei din familie.
am o fetita de 14 luni si nu stiu care este varsta la care se tunde. se spune ca este bine ptr. regenerare.
bravo! mult succesc in activitatea de tatic!
sint un tatic de fetita, are3saptamini, este un ingeras,cea mai mare bucurie amea si a sotiei care si-a dorit o fetita care sa semene cu mine si iata ca avut-o.bucuria ei a fost cea mai mare bucurie a mea.imi place foarte mult sa con tribui in aceeasi masura ca sotia la cresterea ingerasului:hranire, adormire,schimbat etc.
Eu una am ras cu lacrimi la citirea articolului, taticul asta pare sa aiba simtul umorului si sa fie un barbat normal al mileniului 3. Sa de-a Domnul ca tot mai multi tati sa fie ca el, ca eu una am mare noroc de un sot destept si iubitor.
Felicitari!!! Faptul ca ajuti la ingrijirea bebelusului tau este de invidiat.Savureaza din plin aceste momente alaturi de bebelusul tau.Sotul meu nu este chiar expert in schimbarea scutecelor dar este un tatic minunat.In face baita de seara bebelusului nostru in varsta de 4 luni si incantarea care i se citeste pe fata in acele momente este cea mai mare fericire a mea.Sa cresteti mari, va ureaza cu drag,fam.Alexa.
Al meu aduce si bani in casa si schimba si pampersi! Precizez: NUMAI el aduce bani in casa!
pentru JULIA si pentru MARGARETA credeti ca ar merge mai bine daca ati aduce voi bani in casa? de ce n-ati facut-o pana acum?
Este un articol forte bun cu exceptia reclamei la firma Pampers. Pentru ca ce altceva este folosirea cuvantului "pampers"? Scutece de unica folosinta produc multe firme, iar ele poarta nume de UNI, HAPPY, PAMPERS, LIBERO si multe altele.
Este un articol forte bun cu exceptia reclamei la firma Pampers. Pentru ca ce altceva este folosirea cuvantului "pampers"? Scutece de unica folosinta produc multe firme, iar ele poarta nume de UNI, HAPPY, PAMPERS, LIBERO si multe altele.
Pai ce se poate face daca nici nu aduc bani, nici nu schimba scutece? Sa nu schimbi barbatul?
Din pacate inca exista barbati care considera ca schimbatul scutecelor este treaba mamei, si se insala amarnic. Ei cred ca e de ajuns sa aduca bani in casa.Dar micutul are nevoie de ambii parinti si cu cat mai mult timp petrece cu amandoi cu ata va fi o persoana mai echilibrata.
am 22 ani si sunt insarcinata in luna a 7-tea.mama mea cand a fost insarcinata cu mine, a avut pisica, iar eu de mica am crescut inconjurata de pisici si animale in general. niciodata nu am avut nimic, si nici macar vreo alergie la te miri ce, asa cum sunt zvonuri ca ai face daca stai in preajma pisicilor cand esti mic sau daca mama a stat in timpul sarcinii. acum la randul meu am un pisoi, care de fiecare data cand simte ca ceva nu e in regula cu mine, vine si se aseaza pe burtica, toarce, si ma linisteste. deasemeni, se joaca cu bebe cand acesta misca in burtica.cred ca toata chestia si teama de anumite boli sau predispunerea la alergii, pleaca in primul rand de sus, de la gandul ca s-ar putea intampla daca nu facem sau nu ascultam ceea ce se zice in stanga si in dreapta despre sarcina.oare bunicile noastre stiau ce e aia toxoplasmoza sau mai stiu eu ce alta boala atunci cand umblau cu animale, sau cresteau vaci sau sapau pe camp pana in ultima saptamana de sarcina?credeti ca ele citeau despre alimentele interzise in timpul sarcinii sau mai stiu eu ce alte chestii care in ziua de azi trebuie sa le eviti fiind insarcinata?
In primul rand, o pisica tinuta in casa poate fi infestata cu toxoplasmoza doar de proprietar, prin oferirea de carne cruda sau de lactate nepreparate termic. Asa ca pisica nu are vreo vina, aparitia toxoplasmozei la o pisica de casa este exclusiv vina proprietarului.La noi, toxoplasmoza e destul de rara, dar sunt tari in care aproape 90% dintre oameni o fac, la un moment dat: Franta este campioana la acest subiect, pentru ca francezii au o inclinatie catre carnea
De ce nu spune nimeni, ca si toxoplasmoza ca si foarte multe dintre boli tine in primul rand de educatie si igiena, nu degeaba se vehiculeaza atat ideea banalului spalat pe maini, de asemeni fructele si legumele consumate nefierte si mai rau, proaspete si nespalate,la fel si carnea netratata termic asa cum trebuie poate declansa orice boala nu numai toxoplasmoza. Dar toata lumea si mai ales medicii se grabesc sa judece bietele necuvantatoare care nu pot comunica prin graiul nostru ca sa se poata apara,iar daca ar putea sa vorbeasca,fetelor,cu siguranta ne-ar da niste lectii de igiena,asa ca lasati animalele in pace.Si inca ceva,rusine celor care au animale in casa, nu le ingrijesc si apoi mai dau si vina pe ele. In final iubiti-va animalele iar cu voi comportati-va in asa fel incat sa nu regretati niciodata deciziile luate intr-un moment al vietii. pupici
Si un animal in casa necesita destul de multa atentie: vaccinuri, deparazitari, alimente potrivite. Nu cred in exagerari, dar totusi trebuie avut grija. Eu am avut dintotdeauna animal (catel, pisica, hamsteri, iepuri etc) si slava Domnului nu am luat nimic de la animale. Sunt in 7 luni si nu-mi doresc decat un copil sanatos. Aveti grija, dar nu deveniti paranoice.
am doua pisici si un copil sanatos,acum sunt iar insarcinata,nu animalul e vinovat daca ne imbolnavim ci noi ca nu il vaccinam si apoi il pupam in bot dupa ce s-a curatat la popo cu el
Poti sa faci toxoplasmoza si fara sa ai animalut in casa. Si nu este vorba aici numai de pisici, dar si de caini sau alte animalute. Daca pisica ta este vaccinata si deparazitata si nu are acces afara, iar tu nu o pupi direct in popo ori in bot, nu exista riscuri! Sunteti inumani cei care va dati repede cu parerea si sfatuiti lumea sa se descotoroseasca de un animalut langa care a trait ani de zile.Poti sa faci toxoplasmoza si daca mananci carne cruda sau netratata termic. Vrei sa tii animalutul, spala-te pe maini cat mai des dupa ce pui mana pe el si poarta manusi atunci cand ii schimbi nisipul si in mod special fereste-te asa in primele 4 luni de sarcina (cand toxoplasmoza este periculoasa).