Cele mai sanatoase feluri de peste

Cele mai sanatoase feluri de peste

Cele mai sanatoase feluri de peste

  • Nu prea aveti chef de peste in farfurie de doua ori pe saptamana? Este timpul sa schimbati acest lucru! Pestele este de fapt foarte sanatos in alimentatie! Mancati peste in mod regulat? Atunci prezentati un risc semnificativ mai mic de boli cardiovasculare, pestele reduce totodata nivelul colesterolului si ne ajuta sa avem o piele radianta si par stralucitor. Pentru a va da o mana de ajutor, va vom prezenta mai jos cele mai sanatoase feluri de peste.

1. Macroul
2. Tonul
3. Somonul
4. Stridiile
5. Sardinele
6. Heringul

Nu prea aveti chef de peste in farfurie de doua ori pe saptamana? Este timpul sa schimbati acest lucru! Pestele este de fapt foarte sanatos in alimentatie! Mancati peste in mod regulat? Atunci prezentati un risc semnificativ mai mic de boli cardiovasculare, pestele reduce totodata nivelul colesterolului si ne ajuta sa avem o piele radianta si par stralucitor. Pentru a va da o mana de ajutor, va vom prezenta mai jos cele mai sanatoase feluri de peste.

1. Macroul

Pestele gras, cum ar fi macroul, este o binecuvântare pentru corp si minte. Este mancarea sanatoasa o prioritate pentru dumneavoastra? Atunci acest peste este cu siguranta in top, el fiind bogat în vitamine, acizi grasi omega-3, proteine ​​si magneziu. Prin consumul de macrou sunteti sigur ca acestea nu va vor lipsi!

2. Tonul

Tonul este o specie care apartine pestele gras moderat. Acest peste delicios contine o multime de proteine, vitamine si minerale. De asemenea, tonul este bogat in grasimi sanatoase, care sunt o binefacere pentru vasele de sange, si au o actiune de reducere a colesterolului.

3. Somonul

Somon la conserva, somon afumat, somon file: acest peste gras vine în toate formele si marimile posibile! Somonul este un peste cu carne de culoare roza, delicioasa, este super sanatos, si cu siguranta veti dori sa-l puneti in meniul saptamânal. Somonul este, de fapt, o sursa perfecta de proteine ​​si fier!

4. Stridiile

Stridiile nu sunt pentru oricine: unul le iubeste, in timp ce altul capata frisoane la auzul numelui. Cu toate acestea, este recomandat sa introduceti stridiile în meniul dumneavoastra regulat. De ce? Deoarece aceasta sarmana stridie contine o cantitate mare de zinc si magneziu, de asemenea este bogata in vitamine!

5. Sardinele

Sanatoase, ieftine si gustoase: sardinele! Chiar daca sunt mici, acesti pesti sunt plini de nutrienti sanatosi. Mai mult decât atât, acest peste gustos se poate pregati in zeci de moduri. Motiv suficient pentru a stoca cateva cutii de aceste mici delicii!

6. Heringul

Heringul este o sursa deosebit de importanta de vitamina D, care are un rol esential in absorbtia de calciu si in fixarea sa in oase, dar si in mentinerea imunitatii organismului. De asemenea, proteinele din carnea acestui peste au un efect benefic asupra muschilor, organelor, sistemul nostru nervos si compozitia sângele nostru.

Mai cititi si urmatoarele:

9 conceptii gresite despre alunite si melanom

9 conceptii gresite despre alunite si melanom

Se stie de ceva timp ca nu ne putem juca cand vine vorba de alunite. O data pe an, este necesar sa vedem un dermatolog pentru a ne asigura ca aceste "semne" sunt benigne. Cu toate acestea,…

Zahărul din Fructe: Adesea ignorat dar cu potențial nociv pentru sănătate - iata ce trebuie sa știi

Zahărul din Fructe: Adesea ignorat dar cu potențial nociv pentru sănătate - iata ce trebuie sa știi

Dacă ați crezut că zahărul se află numai în lingurițele de zahăr ... vă înșelați amarnic. Zaharul înseamnă și…

De ce ne îngrășăm odată cu trecerea anilor?

De ce ne îngrășăm odată cu trecerea anilor?

Oare de ce odata cu inaintarea in varsta e tot mai greu sa scapam de kilogramele in plus?Acumularea kilogramelor nedorite este de multe ori o probleme pentru multe femei si multi barbati de o anumita…

  Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.


redactor: redactor A.Z. - Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2015

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII