10 lucruri de făcut în timpul în care vrei să rămâi insărcinată - începe imediat

10 lucruri de facut in timpul in care vrei sa ramai insarcinata - incepe imediat

10 lucruri de făcut în timpul în care vrei să rămâi insărcinată - începe imediat

Vrei sa ramai insarcinata insa cum poti modera aceste impulsuri puternice, biologice, instalate in perioada unui ciclu de 28 de zile, care dicteaza o reproducere imediata?

Fie ca ai 28, 35, sau 43 de ani, e bine sa iei in considerare urmatoarele 10 lucruri pe care te poti concentra chiar de azi. Urmandu-le, vei fi mai sanatoasa, radianta, si vei arata mai bine. Iar sansele de a ramane insarcinata vor creste...

Care ar fi optiunile pentru femeia pregatita de o viata de familie?
Ce poate face o femeie in asteptarea semnelor controlului, ale progresului si ale participarii?
Sunteti gata sa va bucurati de aceasta perioada de asteptare?
1. Incepeti cresterea aportului de gelatina
2. Consumati din belsug grasimi sanatoase si vitamina D
3. Dormiti cat poftiti
4. Imbunatatiti-va dieta
5. Reduceti aportul de cofeina si odihniti-va
6. Faceti sport cu moderatie si din toata inima
7. Relaxati-va si distrati-va cat mai mult posibil!
8. Rasfatati-va partenerul; fiti romantica
9. Apreciati-va frumusetea in acest moment
10.Organizati-va lumea
Eu vreau un copil dar EL nu sau despre abordare, rabdare si perseverenta
A fi sau a nu fi o mama tanara  

Cand iti doresti sa ramai insarcinata ...

Povestea clasica suna cam asa: femeia, gata sa se casatoreasca, sa aiba copii, sa se aseze la casa ei, barbatul, nu tocmai la fel de pregatit! Si apoi au loc discutii care arata ca ea este 100% gata sa o porneasca pe acest drum, in timp ce el ia in calcul inca, toate variabilele. Si apoi, mai sunt si cele dintre noi care nu au gasit inca partenerul perfect.

Deci, care ar fi optiunile cand el nu este inca pregatit pentru a avea un copil?

Presiunea, constrangerea si manipularea nu sunt cele mai ideale solutii. Seducerea unui strain - ar putea intra in calcul, dar poate avea consecinte pe termen lung. Plansul si spaima in fiecare luna in care fertilitatea pare sa scada nu sunt tocmai distractive pentru oricine este implicat intr-o astfel de situatie.

Deci, ce poate sa faca o femeie in timpul in care asteapta, rabdatoare, sa ramana insarcinata? 

Fara a va divulga prea multe dintre secretele familiei mele, va voi spune ca probabil am avut, sau nu, subiecte fierbinti de dezbatere in casa; posibil sau nu sa fi trecut printr-un proces similar in lunile de dinaintea conceperii fiicei mele. Ca, acum, am fi luat sau nu in discutie adaugarea unui "pachet" de fericire in vietile noastre, in drumul pe care il parcurgem impreuna, unul din noi influentat de hormoni, timp in care celalalt ar fi incercat sa amane aceasta conversatia cat mai omeneste posibil.

In toate aceste ambiguitati, exista, totusi, o serie de lucruri clare care urmeaza sa aiba loc. Intr-un cuplu in care personajul masculin este trecut de 40 de ani, femeia este sigura 100% ca chichotelile si semnele facute cu ochiul AZI, ar fi trebuit sa aiba loc IERI!

Ad-Extra3:

Ce poate face o femeie in asteptarea semnelor controlului, ale progresului si ale participarii?

Cum putem modera aceste impulsuri puternice, biologice, instalate in perioada unui ciclu de 28 de zile, care dicteaza o reproducere imediata? Fie ca avem 28, 35, sau 43 de ani, trebuie sa luam in considerare cele 10 lucruri pe care sa ne concentram incepand de azi! Urmandu-le, vom fi mai sanatoase, radiante, si vom arata mai bine.

Nota: In mod ideal, puteti incepe cu cel putin trei luni inainte de a concepe. De ce 3 luni? Corpul nostru are nevoie de 3 luni pentru a construi nutrienii din sange si pentru a pregati sistemul de reproducere. In mod cert, indiferent de durata acestei perioade (care poate fi si de un a !) aceste actiuni ne vor imbunatati starea de sanatate, ne vor face sa ne simtim frumoase si fericite, asa ca nu amanati si nu va limitati pentru niciun motiv.

Sunteti gata sa va bucurati de aceasta perioada de asteptare?

Urmatoarea lista contine 10 lucruri pe care sa va concentrati in alimentatia dvs. in perioada de asteptare de pana la conceperea copilului:

1. Incepeti cresterea aportului de gelatina

Am marit consumul de supa din oase si mi-am "imbunatatit" ceasca zilnica de ceai verde cu o lingurita de colagen hidrolizat. Proteinele, aminoacizii, si colagenii sunt toate elementele constitutive ale unei sanatati radiante si ale vitalitatii.

Citeste Cum sa aveti cel mai sanatos copil - pornind de la ziua conceperii sale

2. Consumati din belsug grasimi sanatoase si vitamina D

Grasimile saturate si vitamina D din sunca si fructele de mare construiesc un corp sanatos si stralucitor, din interior spre exterior. Pentru a evita posibila expunere la radiatii, optati pe cat posibil pentru fructele de mare provenite din Oceanul Atlantic, si nu uitati sa completati meniul cu ulei de ficat de cod.

3. Dormiti cat poftiti

Exact: cat doriti! Culcati-va devreme, dormiti ori de cate ori este posibil. Profitati de cate un pui de somn, ori de cate ori aveti ocazia, pentru a fi odihnita. Nu veti regreta acest lucru odata ce veti intalni insomniile sarcinii si alaptarile din timpul noptii.

4. Imbunatatiti-va dieta

Adaugati mai multe super-alimente (am inceput sa introduc ficat - intr-o forma ascunsa - in mesele noastre de familie), iar unele alimente alcaline, de asemenea. Consumati echilibrat alimente integrale sanatoase, o multime de ingrediente bogate in nutrienti; includeti, de asemenea, fructe proaspete si legume crude sau fierte. Scapati de alimentele toxice, acum extrem de procesate. Fiecare particica din dvs., de la piele la oase, va simti aceasta schimbare fenomenala. Suplimentarea cu probiotice in aceasta perioada este o modalitate foarte buna de a pregati corpul pentru a hrani o sarcina.

5. Reduceti aportul de cofeina si odihniti-va

Cand nevoia unei a doua cesti de cafea se face simtita, optati pentru un pui de somn rapid, de 10 minute, sau intindeti-va cu picioarele ridicate si faceti ceva relaxant. Cititi o revista, priviti pe fereastra si urmariti daca puteti reduce dependenta totala de cofeina, incepand sa restaurati energia naturala. Un organism sanatos si un metabolism hranit va vor permite sa va bucurati de un ceai sau o cafea ca de niste placeri, si nu ca surse de energie.

6. Faceti sport cu moderatie si din toata inima

Acum este momentul cel mai potrivit sa aratati si sa va simtiti mai bine ca niciodata. Practicarea exercitiilor fizice construieste musculatura, imbunatateste starea de spirit, elibereaza de stres si va aduce bucurie. Corpurile noastre, nu nu mai ca au nevoie de sport, dar ar implora pentru el, chiar daca nu constientizam aceasta dorinta. Daca faceti sport in momentul de fata, sau daca aveti in vedere sa incepeti acest lucru, este bine sa incepeti un nou program de antrenament inainte de conceperea sarcinii. De asemenea, daca exercitiile fizice pe care le practicati deja sunt prea dificile, treceti la un program moderat si echilibrat. Nu puteti sa alergati un maraton inaintea altui maraton, nu-i asa? Incercati lucruri noi: poate yoga, sau urcatul pe munte. Orice ati alege sa faceti (pentru minevyoga este ceea ce fac in mod regulat), faceti din toata inima si bucurati-va in totalitate!

7. Relaxati-va si distrati-va cat mai mult posibil!

Plecati in vacanta, faceti plaja, mergeti la masaj sau acupunctura; faceti tot ce va face sa va simtiti fericite, sanatoase si relaxate. Daca asta inseamna o vacanta in Hawaii sau un masaj care va costa 20 de dolari, nu stati pe ganduri. In plus, ce este mai atragator decat o femeie care este relaxata si se distreaza? Iesiti cu prietenii la un pahar de vin, sau la o bere, mergeti la concerte sau restaurante.

8. Rasfatati-va partenerul; fiti romantica

Faceti lururi romantice, dragalase si sexi pentru partenerul dvs.. Odata ce veti ramane insarcinata, toata atentia si ultima farama de energie nu se vor indrepta, cu siguranta, inspre partener. Bucurati-va de distractie si aventura, distrati-va mergand la ski sau snowboarding sau incercati alte activitati care sa va creasca adrenalina. De asemenea, nu ar fi rau sa profitati de ceva momente de calitate si in dormitor! In anul urmator sarcinii, toate aceste concepte de distractie, aventura si parteneriat vor fi redefinite pana la totala recuperare de dupa nastere.

Citeste 3 pozitii sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil

9. Apreciati-va frumusetea in acest moment 

Drumul in care corpul dvs. se va schimba odata cu sarcina este la inceput. Veti fi frumoasa pe tot parcursul calatoriei, priviti-va in oglinda in fiecare zi si veti gasi de fiecare data ceva care sa va faca sa va simtiti frumoasa. Peste un an sau doi, veti privi fotografiile facute acum si, de ce nu, acum este momentul excelent sa incepeti sa va formati obiceiul stimei de sine. In aceasta calatorie, lucrurile vor deveni, la un moment dat, putin diferite pana la ciudate, iar auto-aprecierea va va ajuta enorm. Iubiti-va corpul!

10. Organizati-va lumea

Faceti ordine in sertare, dulapuri, garaj. Curatati-va masina, biroul si geanta. Faceti loc pentru toate lucrurile necesare venirii pe lume a copilului - de la scutece, la sosete mici si carucioare, scaune pentru masina si toata "zestrea". Transformati totul in ceva spatios si frumos.

Eu vreau un copil dar EL nu sau despre abordare, rabdare si perseverenta

Ce se intampla cand un cuplu are pareri contrare despre idea de a deveni parinti?

Scenariu clasic: cuplu tanar casatorit. Ea isi doreste un copil  (sau inca unul) iar el spune ca inca nu e momentul. Si de aici incepe o discutie ...

In viata facem mereu alegeri importante. Dupa alegerea persoanei cu care vrei sa ai copii, inceperea unei familii si decizia despre numarului de copii ...

Si este perfect normal sa apara pareri diferite. Orice cuplu trece prin asa ceva citeste mai departe ce trebuie sa faci.

Citeste si Dupa cate luni de incercari ar trebui sa ne impacientam daca nu ramanem insarcinate? 

Ai nevoie de un sfat sincer ?

Treci printr-un moment in care ai nevoie de un sfat sincer? Uneori cel mai bun sfat si cel mai sincer poate veni de la persoane pe care nu le cunosti. Pune intrebarea ta, anonim, pe cel mai serios si citit site al femeilor: Forumul Desprecopii.

Despre tine si partenerul tau, 2 teste importante:

Cat de tare doresti sa devii mama?
Ce fel de tata vei fi?

A fi sau a nu fi o mama tanara

Varsta la care o femeie decide sa devina mama este un detaliu pe care nimeni nu are dreptul sa il comenteze, cel putin in teorie. Si totusi, de ani buni incoace, se comenteaza mereu pe aceasta tema.

Ce conteaza mai mult, varsta sau experienta? Desigur, aceasta este doar varianta simplificata a intrebarii, pentru ca, dincolo de varsta si de experienta in sine, intervin o sumedenie de factori care ingreuneaza adesea decizia de a tine sau nu cont de varsta atunci cand iti doresti sa devii mama citeste despre varsta maternitatii aici.

Forumul aspirantelor la meseria de mamica

Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta!


autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate 2022

Ad-Extra3:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII