Incercarea de a concepe un copil: cum sa scapati de stres si presiune

Incercarea de a concepe un copil -  cum sa scapati de stres si presiune

Incercarea de a concepe un copil: cum sa scapati de stres si presiune

Ah, cunoastem sentimentul acela de tristete cand vezi ca un test de sarcina a iesit iar negativ. E apasator si doare. Nu-i asa ca va apasa incercarile de a ramane insarcinata? Gata, este timpul sa scapati de presiune! Intai de toate, de cate ori nu ati auzit despre cupluri care spuneau ca le-au incercat degeaba pe toate, iar atunci cand nu s-au mai straduit – BANG – au conceput un copil minunat?

Iata sfatul intelept de la Desprecopii.com.:)

- Incercarea de a concepe un copil: cum sa scapati de stres si presiune, veti citi:
Stresul de a face un copil
Fiti pregatiti la momentul ovulatiei
Bucurati-va de luxul de a face sex
Alegeti sexului copilului
Luati in considerare solutii alternative
Inscrieti-ca in clubul Asteptand o minune in viata noastra
Despre sarcina la diverse varste
Urmariti semnele succesului
Despre stresul de a ramane insarcinata, mai cititi:

Stresul de a face un copil

Repetam ceva foarte important: Intai de toate, de cate ori nu ati auzit despre cupluri care spuneau ca le-au incercat degeaba pe toate, iar atunci cand nu s-au mai straduit – BANG – au conceput un copil minunat?

Fiti pregatiti la momentul ovulatiei

Atunci cand va confruntati cu incercarile repetate de a ramane insarcinata, se pare ca timpul este crucial. Micile ferestre de oportunitate = sanse mici, deci este cel mai bine sa fiti pregatiti cu informatiile de ultima ora pentru a profita din plin de aceste ferestre de oportunitate.

Si o, Doamne, cat de multe informatii exista pe Desprecopii.com ca sa ne ajute sa stim exact cand este acea fereastra deschisa! De la monitoarele de fertilitate la testele de ovulatie, aflarea momentului optim in care trebuie sa treceti la treaba este la fel de simpla ca fierberea apei.  Cititi: Ovulatia si calculul ovulatiei

Bucurati-va de luxul de a face sex

Acestea fiind spuse, daca va sunati sotul aflat in deplasare la 2:30 dimineata urland "Acuma ovulez! Vino acasa ACUM!" nu il veti face sa fie excitat si nerabdator. Dimpotriva, stresat. Oricum, bucurati-va daca vine la datorie si profitati de acest timp.

Daca eforturile dumneavoastra sunt incununate de succes, va veni foarte repede momentul in care luxul de a face sex este doar o amintire, gratie micului si noului rezident din patul dumneavoastra si a epuizarii despre care nu va imaginati ca exista. (hi hi :))

Cititi ca sa intelegeti aici: Pregatiti-va pentru a deveni parinti (cu umor)

Ad-Extra3:

Alegeti sexul copilului?

V-ati gandit la alegerea sexului copilului? Si aici nu vorbesc despre ceva dovedit medical (stiu, sunt numai teorii despre asta!), insa cel putin teoretic, exista metode de a imbunatati sansele de de a concepe fie o fata fie un baiat.

Desigur, unele dintre aceste teorii nu sunt decat povesti ale babelor, dar stiu multi oameni care ar fi in stare sa jure ca sunt adevarate. Si da, vorbesc de oameni in carne si oase care chiar le cred, oameni care sunt foarte intregi la minte.

 Cititi:  Alegerea sexului copilului - mituri si legende.... si Alegerea sexului copilului - noi abordari  

Luati in considerare solutii alternative

Traim totusi intr-o epoca moderna si stiinta ne poate face viata mai usoara. Da, da, conceperea unui copil nu este la fel de usoara pentru toti!. De fapt, tristul adevar este ca unele cupluri nu reusesc niciodata. Insa presupunand ca puteti sa concepeti un copil, exista moduri de a depasi dificultatile, chiar si pe cele care par imposibil de invins.    

Suntem siguri ca ati auzit de Fertilizarea in Vitro (FIV), dar poate nu stiti ce inseamna. FIV este deja o practica frecventa in zilele noastre, multe cupluri avand mai multti copii (obtinuti prin sarcini diferite, nu in aceeasi sarcina, desi se poate si mai multi odata!) prin acest procedeu.

de citit pe larg: Ce tratament de fertilitate este potrivit pentru tine: proceduri si tratamente

de citit si: Fertilizarea in vitro: pregatirea pentru indeplinirea unui vis 

Uneori problema nu este ducerea sarcinii la termen, ci poate ovarele sau ovulele dumneavoastra. Unele femei se nasc fara ovare, sau poate ovarele ori ovulele lor au fost deteriorate sau indepartate chirurgical din cauza unei boli. Credeti sau nu, desi pare o problema insurmontabila, si peste asta se poate trece datorita donarii de ovule. Cititi pe larg: Metode de tratare a infertilitatii

 Cititi Ghid pentru cuplurile infertile

Inscrieti-ca in clubul Asteptand o minune in viata noastra

E timpul sa primiti suport emotional si tactic de la colege de suferinta dar si de la mamici tinere care au reusit sa isi tina odorul in brate. Inscrieti-va pe forumul Asteptand o minune in viata noastra ! Acesta este un club special pe forumul Desprecopii.com, doldora de informatii si sfaturi de la mamici care au trecut prin acelasi stres ca dvs acum. Nu veti regreta!

Despre sarcina la diverse varste:

Sarcina între 20-30 de ani: anii de aur ai fertilității - avantaje și dezavantaje

Sarcina între 20-30 de ani: anii de aur ai fertilității - avantaje și dezavantaje

Anii cuprinși între vârstele de 20 și 30 de ani sunt adesea considerați "anii de aur ai fertilității", datorită șanselor ridicate pe care…

Sarcina între 30-40 de ani este deceniul de AUR al maternității - avantaje și dezavantaje

Sarcina între 30-40 de ani este deceniul de AUR al maternității - avantaje și dezavantaje

Deceniul de vârstă între 30 și 40 de ani este considerat deceniul de aur al maternității, fiind ales tot mai mult ca fiind fereastra ideală pentru a deveni…

Sarcina între 40-50 de ani: riscuri dar și vești bune

Sarcina între 40-50 de ani: riscuri dar și vești bune

Ai peste 40 de ani și vrei să devii (iar) mamă? Avem o veste bună pentru femeile care doresc să devină mame după vârsta de 40 de ani: un studiu recent…

Urmariti semnele succesului

In cazul in care va intrebati daca sunteti in acest moment in mult dorita situatie delicata, incepeti sa cautati primele semne ale sarcinii. Daca observati ca le aveti pe toate, cititi Semne prevestitoare sarcinii  si dati fuga la farmacie si cumparati un test de sarcina spre a verifica.
Succes! 

Despre stresul de a ramane insarcinata, mai cititi:

După CÂTE LUNI de încercări ar trebui să ne împacientăm dacă nu rămânem însărcinate?

După CÂTE LUNI de încercări ar trebui să ne împacientăm dacă nu rămânem însărcinate?

După câte luni de incercări (sustinute) ar trebui să ne impacientam dacă nu ramanem insărcinate? → Ne răspund medicii specialiști de la Desprecopii.

Ce șanse ai de a rămane insarcinată în următoarele luni? Acest CALCULATOR iți poate spune

Ce șanse ai de a rămane insarcinată în următoarele luni? Acest CALCULATOR iți poate spune

Dacă dorești să afli șansele tale de a rămâne însărcinată, avem o formulă de calcul.⇒ Această formulă combină informații…

Inseminarea intrauterina cu ajutorul Berzei (video)

Inseminarea intrauterina cu ajutorul Berzei (video)

Cuplurile care au probleme cu conceperea unui copil vor avea in curand posibilitatea de a efectua un tratament de inseminare intrauterina beneficiind de confortul propiei case.  A aparut un…

 

  Mai cititi despre fertilitate si infertilitate 

Tratamentul infertilitatii: proceduri pentru barbati
Viitorul tratamentelor de fertilitate
Plante care stimuleaza fertilitatea dupa 35 de ani
Stresul si infertilitatea sunt legate
Infertilitatea de cuplu
Baile fierbinti reduc fertilitatea masculina
Despre infertilitate
Infertilitatea: adevaruri si neadevaruri
Infertilitatea secundara
Infertilitatea, pe intelesul celor mai norocosi
Fertilitatea si influenta Feng Shui-ului
Stresul si infertilitatea

Forumuri recomandate - FORUMURILE ASPIRANTELOR

Forumul FIV
Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme.

Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta!

Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate: Desprecopii.com (c) 2018

Ad-Extra3:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. faur
    faur trimis la 14/3/2010

    Buna ziua,imi doresc enorm de mult un copil,dar de o luna sa descoperit ca am anexita,ginecologul mi a spus ca pot sa raman in timpul tratamentului sper sa fie asa.:(

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII