Mamicilina - medicamentul-minune al iubirii materne. Iata ce contine si cum se administreaza bebelusului

Mamicilina - medicamentul-minune al iubirii materne. Iata ce contine si cum se administreaza bebelusului

Mamicilina - medicamentul-minune al iubirii materne. Iata ce contine si cum se administreaza bebelusului

Ca tanara mamica, descoperi brusc tot felul de reclame noi pentru ochiul si urechea ta la tv sau pe Desprecopii cu tot felul de medicamente impotriva febrei bebelusului, impotriva primelor dureri cauzate de dintisori, de durerile de urechi sau zeci de siropuri ce promit sa opreasca tusea copilului ... Si totusi nici o reclama nu ai sa vezi despre medicamentul minune: mamicilina.

Dragi mămici, știați că aveți deja cel mai bun „medicament” pentru bebelușul vostru? Nu e nevoie să-l căutați în farmacii, pentru că îl aveți mereu la îndemână: Mamicilina. 💞

Mamicilina – medicamentul-minune al iubirii materne 💊❤️

Ca proaspătă mămică, lumea ta se schimbă radical. Dintr-o dată, ești asaltată de reclame la tot felul de medicamente care promit să rezolve febra bebelușului, durerile provocate de dințișori, tusea sau disconfortul de ureche. Pe ecranele televizoarelor sau pe paginile online, medici sobri și mămici perfecte recomandă „remedii minune” precum Febrofen, Dureritamol sau Tusostop. În fața acestei avalanșe de soluții farmaceutice, multe mămici simt că devin captive într-o mare de confuzie.

Dar, dincolo de toate aceste produse, există un „medicament” despre care nicio reclamă nu vorbește: Mamicilina. 💞

mamicilina bebelusi

Ce este Mamicilina și unde o găsești?

Mamicilina este produsul cel mai natural, cel mai eficient și complet gratuit, pe care fiecare mamă îl are în „farmacia inimii”. Compoziția sa magică?  

- 50% dragoste pură de mamă,  

- 25% instinct matern și  

- 25% calm neprețuit.  

Acest „medicament” este disponibil 24/7 și nu necesită prospect sau prescripție. Se administrează liber, cu fiecare zâmbet, fiecare mângâiere și fiecare cuvânt liniștitor.

Când și cum să folosești Mamicilina?

În momentele de febră, de colici, de dințișori care ies greu sau de tuse trecătoare, **înainte de a intra în panică**, respiră adânc și administrează o doză generoasă de Mamicilină.

🛑 Atenție la medicamentele fără prescripție medicală! Un studiu publicat în revista americană Pediatrics a demonstrat că siropurile contra tusei nu ajută bebelușii să doarmă mai bine. De fapt, multe dintre aceste medicamente nu sunt recomandate copiilor sub 4 ani decât la indicația strictă a unui medic. Nu uita: febra este un mecanism natural de apărare al organismului copilului tău.

Urmează-ți instinctul – cel mai valoros ghid 🌟  

În dorința de a fi cea mai bună mamă, este firesc să cauți sfatul medicului sau al altor persoane de încredere. Dar nu uita că tu îți cunoști copilul cel mai bine. Dacă sfaturile primite nu ți se par potrivite, nu ezita să ceri o a doua opinie. Ai încredere în instinctul tău – el este cel mai de preț „manual de utilizare” al copilului tău.  

Nu uita că bebelușul tău simte totul: dragostea, calmul și siguranța pe care i le oferi sunt cele mai valoroase daruri. Mamicilina este medicamentul pe care doar tu îl poți oferi, iar efectele sale sunt miraculoase.  

Fii blândă cu tine însăți, oferă-ți timp și încredere – în fond, cea mai frumoasă parte a meseriei de mamă este că, la rândul ei, este un proces de învățare și iubire infinită. ❤️ Citeste in continuare: Ai incredere in propriul instinct!

Mai cititi si Primul anisor pe luni: Luna: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Ad-Extra3:

Citeste alte sfaturi pentru mamicile incepatoare:

Cum sa vorbesti cu medicul pediatru
Stii sa interpretezi plansul bebelusului ? Fa acest TEST si vei afla
Cele 5 tipuri de temperamente ale bebelusilor

Desigur, pentru a intelege si mai bine temperamentul bebelusului, puteti consulta si Horoscopul Copiilor.

autor: Mirela Popescu Zoita, redactor Desprecopii.com, toate drepturile rezervate Desprecopii.com 2024  

 

Ad-Extra3:

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII