4 modalitati prin care putem ajuta copilul in timpul alergiilor sezoniere

4 modalitati prin care putem ajuta copilul in timpul alergiilor sezoniere

4 modalitati prin care putem ajuta copilul in timpul alergiilor sezoniere

Pe scurt

  • Sezonul cald este minunat ... dar nu și dacă suferim de alergii sezoniere, cum ar fi febra fânului.

    Febra fânului sau alergiile sezoniere sunt foarte frecvente la copii și pot fi cu adevărat incomode. Deși nu este întotdeauna ușor să faci diferența dintre o răceală și o alergie deoarece simptomele pot fi asemănătoare, în cazul în care copilul nu are febră, semnalează mâncărimi ale ochilor/nasului și strănută, cel mai probabil este vorba despre o alergie.

Vestea bună este că sunt câteva lucruri simple pe care le putem face în folosul copilului nostru dacă are febra fânului:

Închide geamurile

După o iarnă lungă, este tentant să deschidem geamurile, dar nu este recomandat să facem asta dacă avem un copil cu alergii, pentru că acel aer "curat" aduce polenul în casă. Dacă ai un aparat de aer condiționat, pune-l în funcțiune.

Spală și schimbă copilul de haine când intră în casă

Pe langă faptul ca elimini polenul pe care îl aduce în casă, scapi și de eventualii germeni/microbi de pe haine, mâini/față. Cel care suferă de alergie ar trebui să-și schimbe hainele și să se spele pe mâini și pe față când intră în casă, dar nu este o idee rea ca toată lumea să facă la fel, deoarece toți putem fi purtători de polen. Încearcă să menții casa pe cât posibil fără polen. Camera în care acest lucru este deosebit de important este dormitorul, deoarece este locul în care copilul petrece cel mai mult timp. Dacă este posibil, lasă-l să facă un duș complet înainte de culcare.

Atenție la timpul petrecut în aer liber

În calitate de părinți, ne dorim enorm de mult ca cei mici să fie afară, să fie activi și să stea la soare - care le ajută corpul să producă vitamina D. Dar dacă ai un copil cu alergie, trebuie să te gândești înainte de a-l trimite afară. Zilele uscate și cu vânt sunt cele mai periculoase, iar locurile cu multe plante, de asemenea. Dar, întrucât nu putem ține copilul într-un balcon până se termină sezonul alergicilor, trebuie să acționăm cumva...

Prevenția este secretul succesului

Când vine vorba de a lua un medicament pentru a ameliora simptomele alergiei, cum ar fi mâncărimea ochilor sau strănutul, avem tendința de a crede că ar trebui să-l luăm doar atunci când avem simptomele. Dar se dovedește că produsele pentru alergii funcționează cel mai bine atunci când sunt luate în mod consecvent și preventiv. Iar dacă vorbim de copii, ideal și recomandat ar fi să apelăm la un supliment alimentar cu extracte din plante, precum ALLERDEP® sirop. Acesta are efecte benefice datorate diminuării manifestărilor alergice asociate infecțiilor de tract respirator.

Dacă urmezi sugestiile de mai sus, copilul tău are șanse mari să se simtă mai bine - iar atunci când el se simte mai bine, și părinții sunt bine. Bucurați-vă de căldură!

ALLERDEP® sirop susține funcționarea normală a tractului respirator datorită componentelor active din fitoextractele conținute.

ALLERDEP® SIROP: Citeste prospectul | Cumpara online


BENEFICII

 Reduce hiperreactivitatea bronșică.
 Previne și reduce manifestările alergice asociate infecțiilor de tract respirator prin scăderea inflamației și descongestionarea căilor respiratorii.
 Ajută la normalizarea răspunsului organismului la agenții alergeni.
 Calmează tusea și fluidifică secrețiile bronșice.
 Contribuie la reducerea manifestărilor alergice cutanate (erupții, prurit, roșeață).

 

Prevenția și reducerea manifestărilor alergice asociate infecțiilor de tract respirator

Tratamentul infecțiilor de tract respirator superior și inferior: amigdalite, laringite, bronșite (acute, cronice, astmatiforme), bronhopneumonii, faringotraheobronșite în prezența unui teren atopic

Tratamentul tusei reziduale

Cumpara ALLERDEP ® sirop 150 ml| 51.10 lei

Sugari 6 luni-1 an: 2,5 ml de două ori pe zi, dizolvați în puțină apă, la o oră distanță de mese

Copii 1-3 ani: 5 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 3-6 ani: 7,5 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Copii 6-12 ani: 10 ml de două ori pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 10 ml de 3-4 ori pe zi, la o oră distanță de mese

Recomandări de administrare

Prevenție: cu 2 săptămâni înainte de sezonul infecțiilor respiratorii.

Faza acută: minim 3-4 săptămâni până la 3 luni..

coacăz negru (Ribes nigrum)/(1:66), măceș (Rosa canina)/(1:200), carpen (Carpinus betulus)/(1:200), ginkgo (Ginkgo biloba)/(1:200), urzică (Urtica urens)/(4:1), lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), arin negru (Alnus glutinosa)/(1:200), mentă (Mentha piperita).

ALLERDEP® sirop nu conține zahăr, gluten și lactoză. Nu se recomandă administrarea produsului în timpul sarcinii și alăptării.

Coacăzul negru

Este indicat în reacții inflamatorii de origine alergică ale sistemului respirator. Se comportă în organism ca un cortizon natural, lipsit însă de toxicitate. Determină creșterea nivelului de corticosteroizi, activând astfel răspunsul endogen în procesele inflamatorii și alergice. Acțiunea sa antiinflamatoare se datorează prezenței antocianinelor și flavonoidelor - au o acțiune vitamina P-like și un efect reglator asupra permeabilității membranelor, potențând acțiunea acidului ascorbic și inhibând eliberarea de substanțe inflamatoare.

Măceșul

Are acțiune antiinflamatoare și antialergică, util și în caz de inflamații recidivante, în special asociate cu o componentă alergico-astmatică. Vitamina C conținută stimulează biodisponibilitatea carotenoidelor și flavonoidelor, acțiunea lor sinergică cu acidul ascorbic potențând efectul antioxidant.

Lemnul-dulce, carpenul și arinul negru

Lemnul-dulce conține glicirizină, o saponină cu acțiune antiinflamatoare, emolientă și antispastică, având și roluri importante modulatoare: stimulează fagocitoza realizată de neutrofile și producția de interferon gamma, fiind indicată cu precădere în tratamentul bolilor inflamatorii cronice (bronșita cronică). Carpenul este indicat în tratamentul sinuzitei și, datorită acțiunii spasmolitice și antitusive, în bronșită cronică, iar arinul este recomandat în tratamentul rinitei și toate procesele inflamației mucoasei rinosinusale și traheobronșice.

Urzica și menta

Susțin sănătatea tractului respirator, având acțiune spasmolitică, descongestionantă, expectorantă și balsamică. Menta, datorită mentolului, este utilă în tratamentul afecțiunilor catarale ale tractului respirator superior

Ginkgo

Ginkgolidele conținute inhibă numeroase reacții tipice stărilor alergice și inflamatorii – inhibă bronhoconstricția și edemul induse de PAF, un mediator chimic implicat în reacții inflamatorii, alergice și astmatice, inhibă chemotaxia și degranularea neutrofilelor și reduc citotoxicitatea IgE-mediată. Acțiunea acestora este potențată de prezența flavonoidelor care determină efecte spasmolitice, antiinflamatoare, antialergice și antiastmatice.

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII