Piure de avocado cu brânză de vaci - rețeta pentru bebeluși
Acest piure de avocado si branzica de vaci este o combinatie ideala de proteine si grasimi valoaroase pentru bebe. Utilizează întotdeauna ingrediente proaspete în preparatele copilului. Când îi oferi brânzeturi sau produse lactate, încearcă să cumperi produse pasteurizate și organice care sunt foarte sigure.
Aceasta reteta o poti oferi lui bebe chiar de la 6 luni.
- vei citi:
Ingrediente pentru piure de avocado cu brânză de vaci
Alergiile la bebelusi
Aplicatie mobila - Diversificarea Alimentatiei Bebelusului
Când se poate introduce avocado în alimentația bebelușului?
Avocado este un prim aliment minunat pentru copii. Un avocado este moale și cremos - un aliment perfect, care va fi acceptat ușor. Avocado pot fi oferit încă de la începerea diversificării, de la 6 luni. Bebelușii au nevoie de carbohidrați, grăsimi și proteine.
Informații nutriționale despre avocado:
Pe măsură ce începi să introduci o mare varietate de alimente, vei găsi că zdrobirea unui avocado se potrivește în foarte multe preparate. Mai departe>>
Ingrediente pentru piure de avocado cu brânză de vaci: - reteta pe care o poti oferi lui bebe chiar de la 6 luni.
un avocado organic, bine copt
2 linguri brânză de vaci
lapte matern/formulă - opțional
Mod de preparare:
Se ia un avocado organic bine copt și se mixează într-un procesor de alimente sau se pisează bine cu furculița. Ce rămâne se pune în tăvițe pentru gheață și la congelator. Se scoate din congelator cu o noapte înainte de folosire.
Piureul de avocado se amestecă apoi cu două linguri de brânză de vaci dulce. Opțional se poate adăuga puțin lapte matern/formulă, pentru o altă consistentă.
Ad-Extra3:
Alergiile la bebelusi
Cum pot spune daca bebelusul meu are o alergie sau doar o raceala?
Ar putea fi dificil sa se faca diferenta intre o raceala si alergii la bebelusi dar exista totusi citeva semne de diferentiere. Daca se pare ca bebelusul dvs este racit aproape tot timpul, atunci exista posibilitatea ca el sa aiba de fapt o alergie nazala (cunoscuta si sub numele de rinita alergica). Racelile trec de obicei in perioade cuprinse intre o saptamina si 10 zile citeste in continuare aici.
Citeste si: Reactii la alergiile alimentare si 10 Retete cu branza de vaci pentru bebelusi dar si copilasi - bogate in proteine de calitate si vitamine
Aplicatie mobila - Diversificarea Alimentatiei Bebelusului
Diversificarea bebelusulului este un subiect doldora de informatii si intrebari pentru mamici. Odata ce vine timpul sa oferim alte alimente in afara de lapte matern sau lapte formula - vrem sa stim cand este momentul ideal pentru primele alimente, cum i le oferim, cum le pregatim pentru stomacelul bebelusului si cum le putem combina. E bine draga mamico si tatic de bebelus - e exact momentul ca pe telefonul tau sa nu iti lipseasca aplicatia special creata pentru aceasta perioada: Diversificarea alimentatiei bebelusului. (autor Desprecopii)
Functionalitati ale aplicatiei: sute de retete cu instructiuni video de preparare, ghidul diversificarii, ghid de autodiversificarea bebelusului, lista de alimente si cand se introduc acestea, schema (tabelul) diversificarii, retete pe varste cu video-uri speciale si unice, meniuri zilnice si saptamanale, stiri legate de alimentatia bebelusului. Atentie, aplicatia nu este gratuita insa a necesitat multa munca (cost 4,99 euro - one time)/.
► Poti descarca această aplicație (pentru sistemele Android) AICI.
Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?
Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste.
Pe FacebooK: Diversificarea alimentatiei bebelusului - grup de suport ~ DESPRECOPII
► In plus - pe sectiunea speciala: Diversificarea alimentatiei bebelusului vei gasi multe sfaturi si retete pentru bebelusi.
autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2022
Ad-Extra3:
Ce sentimente ti-a produs acest articol?
Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!
Scrie un comentariu
Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII