Cum ne imbracam in timpul sarcinii?

Cum ne imbracam in timpul sarcinii?

Cum ne imbracam in timpul sarcinii?

A fi insarcinata este, cu siguranta, o mare bucurie. Burtica in care un ghemotocul de zambet se tranforma pe zi ce trece intr-un omulet care in curand iti va umple zilele de soare presupune nenumarate schimbari. O sarcina iti schimba viata si, inevitabil, cel putin pentru o buna perioada de timp, iti schimba si garderoba. Iata sfatul de la Desprecopii:
A fi insarcinata este, cu siguranta, o mare bucurie. Burtica in care un ghemotocul de zambet se tranforma pe zi ce trece intr-un omulet care in curand iti va umple zilele de soare presupune nenumarate schimbari. O sarcina iti schimba viata si, inevitabil, cel putin pentru o buna perioada de timp, iti schimba si garderoba. Eu una imi amintesc si acum de sarafanul albastru de care ma plictisisem, dar de care nu ma desparteam deloc pentru ca in el ma simteam cel mai bine cu cele... multe kilograme pe care le pusesem pe mine in ultimele luni de sarcina.

Dragi viitoare mamici , pentru a va pastra tonusul si pentru a va pune in valoare frumusetea speciala pe care numai femeile insarcinate o au, este indicat sa ramaneti fidele stilului vestimentar personal pe care il aveati inainte de a ramane insarcinate. Desigur, unele preferinte sunt mai greu de mentinut... Tocurile foarte inalte, spre exemplu, nu prea sunt recomandate in ultmele luni de sarcina. La fel si hainele foarte stramte. Totul poate fi insa adaptat, punand in prim plan confortul. O burtica generoasa nu va poate opri sa fiti sportive, romantice sau sic. E drept ca hainele pe care le veti purta in ultimele luni de sarcina nu le veti mai imbraca prea curand, insa, chiar si asa, daca vreti sa fiti in pas cu moda, indiferent de circumstante, puneti-va imaginatia la lucru. Cititi neaparat si: Sutienul cu cadru de sarma: este OK in timpul sarcinii?

Iata ce va propunem pentru o garderoba de viitoare mamica:

Burtici casual

Principala caracteristica a garderobei de viitoare mamica este sa fie confortabila. Stilul casual permite din plin acest lucru pentru ca, in fond, orice piesa vestimentara pentru femeile insarcinate poate fi transformata cu usurinta intr-un element al unei tinute casual cu ajutorul accesoriilor. O curea purtata lejer sub burtica sau sub sani, o poseta adecvata sau un sacou lejer, asortate cu o coafura cat mai naturala, va vor asigura un look casual de admirat. Mizati mai ales pe culori deschise, luminoase, pe decolteuri nu foarte adanci si pe rochite de lungime medie.

Burtici romantice

Daca sunteti adepte ale stilului romantic, cu rochite vaporoase si cu matasuri fine, pastelate, atunci garderoba din timpul sarcinii nu ar trebui sa fie o mare problema. Rochitele largi, lungi sau scurte, in culori pastelate va vor da un aer copilaros, perfect pentru o viitoare mamica. Imprimeurile, care sunt inca in voga, sunt ideale pentru rochiile pline de volum, sub care burtica va deveni adorabila. Daca sunteti mai degraba adepta a stilului retro sau hippie, optati pentru rochite evazate, care va vor pune in valoare burtica. Nu uitati de esarfe. Sunt accesorii indispensabile lookului romantic si, in plus, au darul de a face speciala orice tinuta.

Burtici sport

Se stie ca sportul este indispensabil in timpul sarcinii. Desigur, exista exercitii speciale, recomandate viitoarelor mamici, insa chiar daca nu le urmati cu strictete intotdeauna, un look sport  va va creste tonusul. Jeansii, colantii, pantalonii imprimati sunt principalele optiuni pentru o tinuta sport. Exista numeroase modele special concepute pentru femeile insarcinate, pe care le puteti combina cu bluze adecvate  de la tricouri la bluzite mai romantice sau intr-o nota glamour, in functie de preferinte.

Burtici sic

Chiar daca poate parea mai greu, a adopta un look sic sau glamour in timpul sarcinii este o adevarata provocare pentru orice supereva. Contrar aparentelor, kilogramele in plus, acompaniate cu succes de burtica, pot atrage privirile intr-un sens cat se paote de pozitiv. Este suficient sa aruncati o privire pe covorul rosu, pentru a va inspira din aparitiile absolut fermecatoare ale unor mamici celebre.

Nu este insa neaparat nevoie de covorul rosu pentru a fi sic in timpul sarcinii. Trebuie doar sa va alegeti cu grija tinuta si sa aveti o atitudine cat se poate de relaxata. Nu uitati de coafura, care va poate pune in valoare burtica! Eterna little black dress poate fi intotdeauna o solutie salvatoare pentru o petrecere la care trebuie sa fiti sic. Nu evitati insa nici culorile puternice, care va pot avantaja in astfel de circumstante. Pantalonii sau mai degraba combinezoanele pot fi transformate intr-o piesa de rezistenta a unei tinute glamour in care burtica va capata o nota cat se poate de sic. Dantela, care, de altfel, este in top in acest sezon poate constitui baza unei tinute ultra elegante pentru o burtica glamour. Trebuie doar sa indrazniti!

Oricare ar fi lookul pe care il alegeti in timpul sarcinii, important este sa nu uitati un lucru: faptul ca burtica va face sa fiti speciale si ca orice trend vestimentar paleste in fata frumusetii unei viitoare mamici. Cititi in continuare si: Alegerea hainelor de sarcina

 Admirati neaparat si poate va inspirati: Albumul Starurilor cu burtica

Site-uri de unde va puteti cumpara imbracaminte pentru perioada de sarcina:

https://www.rodina.ro/
https://www.bellemama.ro/
https://www.gravidemall.ro/

autor: Anamaria Ghiban, Redactor Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate (c) 2011

Nu uitati sa cititi: Odiseea sarcinii - de 40 de saptamani:
  • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

     Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie! Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

    Alt sfat: scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe Jurnaldesarcina.com. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

  • Odiseea sarcinii in 40 de saptamani Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

     La Medicul va Raspundeveti gasi sute de raspunsuri la intrebarile puse medicilor Desprecopii.com

  • Mai cititi despre sarcina

    Dezvoltarea Sarcinii

    Sarcina: frumusete, trup, sex

    Teste in sarcina

    Alegerea unui nume

    Complicatii ale sarcinii

    Cazuri speciale in sarcina

  • ✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

    Comentarii vizitatori

    Citeste toate comentariile

    Ce sentimente ti-a produs acest articol?

    Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

    Scrie un comentariu

    Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

    Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

    DA (este întrebare)
    NU (nu este întrebare)


    Cod:

    Ai o întrebare pentru alte mămici?
    ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII