Top 6 cele mai bune antibiotice naturale si antivirale
Penicilina a fost descoperita in 1928 si de atunci, chiar daca si-a dovedit eficienta in distrgerea stafilococului auriu ( Staphylococcus aureus) si alte bacterii nocive, industria farmaceutica a renuntat la recompensa oferita de natura, venind cu multe alte inventii - cosmarul anitibioticelor moderne, care cauzeaza la fel de multe probleme pentru omenire ca si cele la care ajuta.
→ Iata top 6 cele mai bune antibiotice naturale.
Penicilina a fost descoperita in 1928
Despre excesul de antibiotice
Usturoiul
Echinacea
Argintul coloidal
Pau D' Arco, o planta minune
Mierea de Manuka
Penicilina a fost descoperita in 1928
Sir Alexander Fleming a descoperit puterea antibacteriana a mucegaiului in Penicillium notatum in 1928. Chiar daca si-a dovedit eficienta in distrugerea stafilococului auriu ( Staphylococcus aureus) si alte bacterii nocive, industria farmaceutica a renuntat incetul cu incetul la recompensa oferita de natura, venind cu multe alte inventii - cosmarul anitibioticelor moderne, care cauzeaza la fel de multe probleme pentru omenire ca si cele la care ajuta.
Din cauza excesului de antibiotice, super-bacteriile s-au dezvoltat, devenind rezistente la mai toate medicamentele puternice, ale caror efecte secundare sunt de multe ori periculoase.
Despre excesul de antibiotice cititi
Antibioticele administrate copiilor cresc riscul aparitiei bolilor digestive la maturitate
Tratarea bebelusilor cu antibiotice ii poate face obezi
Abuzul de antibiotice
In intelepciunea infinita a naturii, putem gasi multe alte substante extrem de eficiente, cu proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale, toate capabile sa protejeze organismul uman in conditii de siguranta si cu puteri de vindecare profunde. Nu trebuie sa mergeti mai departe de frigider sau raftul din camara, pentru a gasi alimente si plante aromatice delicioase, sigure in eradicarea bacteriilor cele mai virulente, cat si a virusilor.
Usturoiul
Usturoiul este folosit in intreaga lume, de mii de ani, in scopuri medicinale. Aceasta planta minune trateaza totul, de la o simpla durere de urechi, la pneumonie, MRSA (infectia cu stafilococul auriu), Helicobacter pylori, gripa si chiar ciuma neagra. Cercetarea contemporana a confirmat faptul ca usturoiul poseda numerosi antioxidanti care distrug bacteriile si radicalii liberi din sange, protejeaza sistemul imunitar, facandu-l mai puternic. Alicina ingredient activ al usturoiului, poate de asemenea ataca si distruge o varietate de virusuri - spre deosebire de antibioticele moderne - precum si infectii fungice, cum ar fi Candida. Consumand suplimente de usturoi ca un profilactic, ne protejam impotriva diferitilor agenti patogeni si putem preveni debutul bolii.
De citit Usturoiul si virtutile sale magice
Ad-Extra3:
Ghimbir:
Ghimbirul are proprietăți antiinflamatorii și antivirale. Este folosit în mod tradițional pentru a trata răcelile și pentru a ameliora simptomele infecțiilor respiratorii.
Echinacea
Echinacea este folosita de sute de ani la intarirea sistemului imunitar si pentru a lupta impotriva unei importante varietati de infectii. In mod traditional, echinacea a fost utilizata pentru a trata ranile deschise, difteria, celulita, otravirea sangelui, leziuni sifilitice si alte boli bacteriene asociate. Desi este folosita in prezent pentru combaterea racelii si a gripei, aceasta planta puternica are capacitatea de a distruge bacteriile cele mai virulente cum ar fi Staphylococcus aureus, care provoaca MRSA mortal.
De citit Planta perena, Echinacea tine raceala la distanta
Argintul coloidal
Proprietatile antibacteriene si germicide ale argintului coloidal au fost descoperite in urma cu aproape un secol. Numeroasele cazuri clinice si dovezile anecdotice demonstreaza puterea argintului coloidal de a ucide bacterii, infectii fungice si virusi. Chiar daca FDA a incercat sa discrediteze eficacitatea acestei substante vindecatoare importante, efectele argintului coloidal in tratamentul bolilor bacteriene, cum ar fi MRSA, rani topice, rani si infectii vorbesc de la sine.
Pau D' Arco - o planta minune
Pau d' Arco este o planta originara din America de Sud a carei ingredient activ lapacholul, vindeca o gama larga de infectii incluzandu-le pe cele initiate de bacterii, virusuri si ciuperci. Studiile sugereaza ca Pau d' Arco poate avea, de asemenea, proprietati de lupta impotriva cancerului, desi acest lucru nu a fost dovedit inca pe deplin. Pau d' Arco a fost folosita de indienii din America de Sud pentru a consolida sistemul imunitar si a lupta impotriva bolilor care pun viata in pericol. Este de preferat sa fie consumat ca ceai sau decoct.
Mierea de Manuka
Agentul cel mai delicios si ucigasul de temut al bacteriilor este mierea de Manuka, care provine din Australia si Noua Zeelanda.
De citit Mierea Manuka ucide bacteriile
Cercetatorii au descoperit ca mierea de Manuka aplicata topic poate ucide o gama larga de agenti patogeni, inclusiv MRSA si bacterii mancatoare de carne. Oamenii de stiinta au fost multumiti de faptul ca bacteriile tratate nu au construit nici o rezistenta, facand mierea ineficienta.
► Citeste in continuare Se poate transforma raceala obisnuita intr-o infectie bacteriana care are nevoie de tratament cu antibiotice?
Despre antibiotice, citeste si
Antibioticele si bebelusii: ce trebuie stiut
Autor: Desprecopii.com (c) Toate drepturile rezervate, 2023
Ad-Extra3:
Ce sentimente ti-a produs acest articol?
Ultimile 1 comentarii
Am sesizat si eu efectele argintului coloidal ;de cind folosesc nu se prin gripele de mine...totusi argintul coloidall din comert se degradeaza stind pe rafturi prin urmare am hotarit sa mi-l prepar singur , e mai ieftin si pe deasupra si proaspat Cei care sint interesati pot citi detalii aici:http://tratamente-naturiste.weebly.com/produse.html
Scrie un comentariu
Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII